Kuntavaalit2021

Lähipalvelut

Lähipalveluilla on merkitystä

Olen todella huolissani lähipalveluiden tulevaisuudesta Jäkärlän-Maarian alueella. Viime aikoina on runsasta keskustelua herättänyt Maarian terveysaseman kohtalo. On päivän selvää, että mikäli se syystä tai toisesta loppuu, ovat pysyvät säpissä lopullisesti. Terveysasema sijaitsee verrattain kaukana Turun keskustasta, joten sen säilymisellä on valtava merkitys muun muassa lapsiperheille ja erityisesti ikäihmisille.

Jäkärlästä on lopetettu jo aiemmin mm. kirjasto sekä pankki. Kuitenkin pitää muistaa, että alue on vireä ja elinvoimainen. Palveluiden alas ajamisella on merkitystä paitsi alueen yleiseen viihtyisyyteen, myös siihen, että miten tänne haluaa uudet asukkaat sijoittua. Kuihtuva, palveluiltaan niukka asuinalue ei taatusti ole houkutteleva.

Jäkärlässä on myös tapahtunut myönteisiäkin tapahtumia viime aikoina. Yksi hyvin konkreettinen asia oli, että tänne saatiin jokin aika sitten koirapuisto. Kustannuksiltaan se ei ollut kallis, mutta sen merkitys on todella suuri, koska alueella asuu todella paljon perheitä, joissa on koiria lemmikkeinä. Se, mitä koirapuisto vielä ehdottomasti tarvitsee, on kunnollisen valaistuksen. Tämäkään ei voi Turun kokoisessa kaupungissa olla mahdoton investointi.

Jäkärlän-Maarian alue on miellyttävä ja mukava asua. Pidetään kiinni siitä, että se on sitä jatkossakin. Meillä on asukkaina oikeus vaatia kunnollisia lähipalveluita myös tänne.

Turja Lehtonen (vas.)

Kuntavaaliehdokas, Jäkärlä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s