Turjan tukena!

Tutustuin Turjaan -90 luvun loppupuolella elvyttäessäni nuorisotoimintaa omassa osastossani. Siitä lähtien ystävyytemme on vain vahvistunut, ja joka kerta apua pyytäessäni asiaan kuin asiaan, sitä olen saanut. Pääluottamuskausieni aikana (2009-2014) Outokumpu eli historiansa vaikeimpia aikoja. Jouduin usein olemaan yhteydessä liittoon. (Lähinnä Turjaan) Se tuki ja ne neuvot olivat, ja ovat edelleen korvaamattomia. Niissä lukuisissa yt-menettelyissä joihin jouduimme, ei irtisanottu yhtään työntekijää! Iso käsi kuuluu Turjalle!

Metallin Vaikuttajien ryhmänvetäjän tulee tuntea kentän ääni. Turja on aktiivisella yhteydenpidolla, maakuntakierroksia tekemällä varmasti perillä kentän asioista. Nämä mielipiteet kentältä ovat välittyneet neuvottelukierroksilla. Osoittaahan sen jo käyttäytyminen äänestyshetkellä, kun KIKY:stä äänestettiin. Näin ei valitettavasti kaikki Vaikuttajat toimineet.

Me tarvitsemme Turjan, jotta äänemme kuuluu tulevaisuudessakin!

TV: Jyrki Hyykoski, liittohallituksen jäsen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s