”Voittavaa hevosta ei pidä vaihtaa”

Metallin vasemmistoryhmässä on vuosikymmeniä käyty taistelua siitä, ohjataanko toimintaa kentän vai johdon komennossa. Turja Lehtosen valinta ryhmämme vetäjäksi oli voimakas kannanotto sen puolesta, että valta ammattiliitossa kuuluu jäsenistölle. Tällä jäsenlähtöisellä, avoimella toimitatavalla me Metallin Vaikuttajat otimme pitkästä aikaa vaalivoiton liittokokousvaaleissa.

 

Tulevassa teollisuustyöntekijöiden suurliitossa merkittävä haaste tulee olemaan yhteyden säilyttäminen työpaikoille ja ammattiosastoihin, sinne missä se käytännön ammattiyhdistystyö tehdään. Tämän yhteyden säilyttäminen vaatii kuuntelevaa, yhteistyökykyistä mutta tarvittaessa myös jämäkkää johtajuutta. Yli neljänkymmenen vuoden ammattiyhdistyskokemuksella tiedän, että liittoperheemme luotsaaminen työelämän murroksessa vaatii kovaa osaamista. Turjalla on vahva näyttö tästä jäsenlähtöisestä, kentän ääntä kuuntelevasta ja tarvittaessa rohkeasta tavasta hoitaa ryhmämme vetäjän tehtävää.

 

Me suurten ikäluokkien vaikuttajat jatkoimme isiemme ja isoisiemme työtä, jotta lapsillemme ja lapsenlapsillemme jäisi vahva, solidaarinen ja jäsenlähtöinen liitto. Siksi Turja, meidän äänemme liitossa.

 

Raimo Välimäki, koneistajamestari, eläkeläinen

Liittokokousedustaja, Pori”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s