Turja 1. varapuheenjohtajaksi uuteen teollisuusliittoon

Olemme valitsemassa vasemmiston ryhmästä meille ykkösmiestä tulevan uuden liiton johtoon ja ryhmänvetäjää! Viime vuonna metallin liittokokous antoi Turjalle valtakirjan ryhmänvetäjäksi, eikä suotta!

Seuraavat viisi vuotta puhaltavat muutoksen tuulet. Kolmen eri liiton vasemmistoryhmät pitäisi saaada yhtenäisiksi ja tekemään huipputuloksen seuraavissa liittokokousvaaleissa.

Turja on menestyksellisesti luotsannut vasemmiston ryhmävetäjänä jo viisi vuotta! Vuoden hän on toiminut metallin väelle niin ikään töitä kaihtaamatta liittosihteerinä.

Tiedän hänen olevan valmis kiertämään maatamme ja yhdistämään eri liittojen väen yhtenäiseksi jäsenistön kanssa; jotka muutenkin toimivat alueella aktiivisesti!

Vahva osaaja neuvotteluissa, sellainen mies! Hän ei epäröi tuoda julki kantaansa asioissa ja seisoo niiden takana, painostuksesta riippumatta!

Turja on AY-tuntemuksessa maamme parhaimpia! Jos kysyt TES-asioista, saat varmasti pätevän vastauksen perusteluineen ja tulkintoineen. Tämä mies on pyytettömästi antanut aikaansa jäsenistön parhaaksi; unohtaen ”viikonlopun riennot”!

Turja on viimeisen vuoden hoitanut liittoyhteistyötä todella ison paineen alla. Hän on saavuttanut kompromssien jälkeen tuloksen, jolla voidaan jatkaa työtä tulevaisuudessakin. Kaikki asiat eivät taatusti ole miellyttäneet kaikkia, mutta niin muuttuu maailma ja niin pitää AY-liikkeenkin muuttua maailman mukana!

Ryhmänjohtajan pitää antaa selvät ohjeet kentän väelle toiminnan perusteeksi, ja tähän Turja on oikea mies!

Valintani tulevan teollisuusliiton 1. varapuheenjohtajaksi on siis selvä, Turja Lehtonen! Niille, jotka vielä pähkäilevät oman ehdokkaansa kanssa, sydämestä suosittelen Turjaa!!

Jorma Rand
Stairon Oy plm
Metalli49 hallituksen jäsen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s