Vahva henkilö 1. varapuheenjohtajaksi!

Mikäli päätämme perustaa uuden Teollisuusliiton, tarvitsemme 1. varapuheenjohtajaksi henkilön joka ei ihan pienestä säikähdä. Henkilö kenen rinnalla ja tukena olen valmis olemaan, omaa todella paksun nahan, jota on koeteltu pitkin ay-uraa ja henkilö on edelleen täydessä iskussa. Tämä henkilö sai minutkin aikanaan kasvamaan edunvalvojana. Aluksi antoi hyvät tulkinnat ja neuvot, kuinka kannattaa asioita hoitaa. Myöhemmin kun alkoi kokemusta kertyä itselle, niin henkilö ei enää päästänytkään minua liian helpolla. Muistan niin elävästi kun henkilö kysyi minulta kysyessä yhtä haastetta ”mikä on sinun oma tulkinta asiaan?” Tämä kysymys opetti minua jatkossa etsimään tietoa ja opiskelemaan, jotta pystyn tekemään omat näkemykset ja tulkinnat pattitilanteissa, ennen kuin hakee tukea ja apua henkilöltä. Näin opettamalla Vaikuttajiin saadaan ammattitaitoisia edunvalvojia, jotka eivät ole pelkästään toimitsijoiden varassa. Myös henkilön vieraillessa työpaikallamme, saatiin maistaa pala henkilön ammattitaidosta ja esiintymisvarmuudesta, jonka moni työntekijä muistaa varmaan vielä pitkään.

Jari Jormalainen
Kokousedustaja

Henkilö= Turja Lehtonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s