Kolme kovaa T:tä, Telakka, Teollisuus Ja Turja.

Yhtenäistä kaikissa näissä on, että ne löytyvät suomen Turusta.

Metallin Vaikuttajat ja Vasemmistoryhmä ylipäätänsä tarvitsee vahvan, äänekkään ja tunteita herättävän persoonan keulille. Turja on kaikkea näitä, vähemmistöryhmänä emme voi sortua hiljaiseen yhteiseloon kilpailevan ryhmän kanssa, vaan tarvitsemme uusia toimintamalleja, jäsenlähtöisempää toimintaa sekä läsnäoloa.

Itse kun aktivoiduin ammattiliiton suhteen 1.1.2013 oli Turja ensimmäinen henkilö liittotasolla, joka tahtoi tavata ja keskustella kanssani toiminnasta. Itse silloin täysin keltanokkana jouduin monenmoiseen vääntöön mukaan joista en edes tiennyt mitään, kuten esimerkiksi poliittinen ryhmittymä jne.

Ensimmäinen vuosi toiminnassa meni aika pitkälti opiskeluun, mutta mieleenpainuvinta oli kuinka usein Turja kävi alueella. Kävimme useita motivoivia ja kannustavia keskusteluja toiminnan kehittämisestä ja uusien toimintamallien tuomisesta nuorisotoimintaan, joilla voitaisiin turvata uusien ja nuorten jäsenien aktiivinen osallistuminen toimintaan, niin ammattiosaston kuin liitonkin.

Ilman Turjan suurta tukea ja motivointia olisin saattanut jopa luovuttaa, mutta toisten onneksi ja toisten epäonneksi sain voimia, tietoa ja lisää motivaatiota jatkaa toiminnan uudelleenherättelyä. Myös uusien minua nuorempien aktivoitumisesta voin kiittää Turjaa, jonka antama esimerkki uusille ajatuksille ja toimintamalleille on tuottanut hedelmää toiminnassa alueellamme.

En voisi mitenkään kääntää selkääni semmoiselle ihmiselle joka pyyteettömästi kellon ympäri on ollut käytettävissä ja tuonut uutta motivaatiota omaan tekemiseen sekä ajellut ympäri suomenniemeä ollen tekemisessä alueiden aktiivisiin jäseniin.

Oman kokemuksen perusteella olen täysin 110% Turjan kannalla, tapahtui mitä vain. Suosittelen, arvostan ja kiitän.

Turjan johdolla Vaikuttajilla on edessä valoisa tulevaisuus ja takana alavireinen menneisyys, joten toverit, ystävät, Vaikuttajat, uudella ilmeellä, uudella asenteella ja uusilla malleilla kohti uutta nousua!

Antti Marjamäki

Pääluottamusmies Danfoss Drives

Liittokokousedustaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s