Ehdokkaani…

Jälleen on tultu tilanteeseen jossa täytyy käyttää jäsenien minulle suomaa kunniaa. Lähteä Liittokokoukseen jossa päätetään isoista asioista, kolmen liiton yhdistämisestä ja siitä seuraa tietysti myös henkilö valintoja erinäisiin edustustehtäviin. Eikä voi vähätellä kun yksi tehtävistä on 1.vara puheenjohtajan valinta. Tämäkin henkilö valitaan Metalliliiton kahdesta ehdokkaasta. Minulle tämä Liittokokous on jo kolmas ja joka kerta ollut paljon mielenkiintoisia keskusteluita ja päätöksiä. Oman ääneni tulen antamaan ehdokkaalle joka on tukenut minua lähes ensimetreistä luottamustehtävissä lähtien. Henkilö ei ole koskaan pettänyt luottamustani on pitänyt minkä on luvannut. Hänellä on äärimmäinen tietotaito ja puhumisen lahja puhua duunarin ymmärtämää kieltä niin ikävistä kuin positiivisista asioista. Työpaikallani hänet tunnetaan hyvin niin työntekijöiden kuin työnantajan puolelta. Hän on aina enemmän kuin tervetullut vierailulle. Jos jotenkin vaan voin tukea, niin kelloon katsomatta varmasti autan jos hän sitä minulta tarvitsee. Sen verran paljon hän on minua tukenut matkanvarrella. Niin ja teille muille jotka ette ole samalla työpaikalla kanssani, niin henkilö on Turja Lehtonen.

Tommi Vanhala pääluottamusmies SOE Busproduction Finland Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s