Kentän mies 1.varapuheenjohtajaksi

Kaksikymmentä vuotta olen ollut Metallin vasemmistotouhuissa mukana ja vasta viimeisinä vuosina asiat ovat menneet mielestäni niin kuin pitää. Aikaisemmin ryhmäämme veti parin suuren työpaikan pääluotto yhdessä muutaman pitkäaikaisen palkollisen kanssa ja muille sitten ei paljoa tietoa herunut saatikka että olisi jotain kysytty. Ennen liittokokousta sentään jossain palaverissa joku käsipäivää sanoi. Tämän vanhan toimintamallin purkaminen ja avoimempi asioista päättäminen hallitus ja valtuustoryhmissä aiheuttaa varmasti kipuilua niissä, jotka olivat vanhan mallin keskiössä. Kuitenkaan, jos aiomme menestyä tulevaisuudessa ja saada ryhmämme toimimaan, vanhaan toimintamalliin ei ole paluuta.

Turja on ahkerasti kuunnellut kenttää, tehnyt muutoksia sitä kuunnellen ja ollut niin avoin kuin nyt kussakin tilanteessa on voinut olla. Varmasti siinä on tullut varpaille tallottua ja ehkä hän ei ole paras aina sitä huomaamaan, mutta meillä kaikilla on omat hyvät ja huonot puolemme. Hyvistä puolista voisi moni ottaa hänestä oppia ahkeruuden, suorasanaisen rehellisyyden ja kovan työn tekijänä. Sanavalmiina ja ulosanniltaan selkeänä hän on juuri se mitä ryhmämme vetäjän pitää olla. Vahva Vaikuttaja!

 

Mikko Virolainen

Metallin Vaikuttajat Pirkanmaa Puheenjohtaja

Vaikuttajien Valtuustoryhmän varapj.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s