Turja luotsiksi

Turjassa meillä on ja on ollut luotettava, turvallinen vetäjä. Hän ei säästä voimiaan ja pitää aina Vaikuttajien puolta. Kentän ääni on hänelle tärkeääkin tärkeämpi.  En voi kyllin kiittää Turjaa vuosia sitten tekemästä työstä autoalan hyväksi. Me jäimme ilman piirivastaavaa loikkauksen vuoksi. Turja tuli avuksemme ja loi meihin uutta uskoa ja voimaa. Esimerkillään hän näytti uuden suunnan, uuden tekemisen mallin. Tänä päivänä me autoalalla tarvitsisimme yhä uudelleen sitä preppausta. Nyt kuitenkin on parasta keskittyä siihen, että me Metallin Vaikuttajat yhdessä saamme parhaan mahdollisen tuen ja tekemisen meiningin työssämme.

Metallin Vaikuttajat saivat vaalivoiton Turjan vetämänä. Vuoden pesti liittosihteerinä on näyttänyt sen, että Turja on mies paikallaan. Uuden liiton johtoon tarvitaan sanavalmista, voimakasta, jäsenten ääntä kuuntelevaa  henkilöä.  Siihen tarvitaan Turjan kaltaista jämäkkyyttä , ei mitään myötäilijää. Tarvitsemme miestä, joka aidosti osaa luotsata meidät ja ryhmän uuden liiton satamaan ja miestä, joka osaa yhdistää myös muut Teollisuusliiton vasemmistoryhmät yhteen.  Yhdessä tekemisen voimaa – sitä saamme Turjasta Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtajana.

 

Arja Taipale, ao. 424 varapuheenjohtaja (autoala)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s