Turjan tiimissä, todellakin!

 

Turja on liittosihteerinä osoittanut olevansa juuri niin pätevä ja nerokas ryhmänvetäjä mitä hänen ajattelinkin olevan. Hän on taitavan ja ammattitaitoisen kapteenin ottein luotsannut vaikuttajalaivaa läpi karikkoistenkin vesien, huolehtien aina aluksella mukana olevien hyvinvoinnista ja eduista. Turjan toimesta vaikuttajat ovat näkyneet ja kuuluneet eivätkä ole jääneet muiden jalkoihin.

Turjassa arvostan eritoten hänen sitoutumistaan työhönsä ja sitä, miten hän on aina valmis tulemaan kentälle jäsenten pariin väheksymättä vaatimattomampiakaan tilaisuuksia. Hän on tehnyt toiminnastamme ja päätöksenteosta jäsenlähtöistä, avointa ja läpinäkyvää! Hänen vaikuttava kädenjälkensä on havaittavissa myös liitofuusioneuvotteluiden tuloksissa, Vaikuttajat saivat ansaitsemansa huomion Turjan taidokkaiden neuvottelutaitojen ansiosta.

Vasemmistoryhmä tarvitsee jatkossakin vahvan, näkyvän ja kuuluvan vetäjän. Sellaisen johtajan joka ei jää sanattomaksi tai varjoon missään tilanteessa, vaan puolustaa meidän joukkuetta viimeiseen asti. Päällikön joka on aina valmis laittamaan itsensä likoon, olemaan läsnä ja lähestyttävissä. Turja on osoittanut olevansa juuri tällainen meidän tarvitsema tukipilari, johon voimme varauksettomasti luottaa. Siksi minä seison pystypäin ja ylpeänä Turjan tukijoukoissa sanoen: ”Minun valintani on Turja Lehtonen”

 

Maria Pietari

Pääluottamusmies

Ao 334 puheenjohtaja

Liittohallituksen jäsen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s