Turja Lehtonen, vahva johtaja!

 

Turjan tukikuva

Aloitin reilu kahdeksan vuotta sitten pääluottamusmiehenä ja alusta asti on ollut selvää, kuka on sellainen Liiton työntekijä, keneltä voi kysyä mistä vain ongelmasta, joka liittyy luottamustehtäviin. Esimerkiksi edunvalvonnan ongelmissa Turjalta tulee lähes aina vastaus kuin siltä kuuluisalta ”apteekin hyllyltä”. Hän on käynyt omalla työpaikallanikin useampaan otteeseen selvittämässä ristiriitoja. Muutenkin hän on kiertänyt maakunnissa eri työpaikoilla niin paljon, ettei juuri kotona ole ehtinyt olemaan. Eli voidaan sanoa, että hän tuntee kentän tilanteen todella hyvin.

Ammattiosaston puheenjohtajana olen saanut Turjalta paljon tukea. Hän osallistui edellisvuoden syyskokoukseemme ja kävi vuoden alussa päivän ajan kiertämässä kanssani ammattiosaston työpaikoilla ja se toi paljon näkyvyyttä ja uskottavuutta meidän paikalliselle toiminnalle.

Vaikuttajanuorten toimintaa Turja on arvostanut jo pitkään ja on osallistunut nuorten tapahtumiin aktiivisesti. Vaikuttajanuorten hallituksen perustamisessa hän oli mukana ja tuki nuorten oma-aloitteista toimintaa.

Turja valittiin juuri vuosi sitten Metalliliiton Liittosihteeriksi, minkä tehtävän hän on hoitanut mielestäni erinomaisesti. Hän on ollut neuvottelemassa Teollisuusliiton kuvioista alusta asti, joten tuntee ryhmästämme parhaiten mitä tulossa on. Turja on vahva neuvottelija, joka ei peräänny tiukassa paikassakaan. Juuri tämän kaltaista toimijaa Teollisuusliitto tarvitsee puheenjohtajistoon. Minun tuki 1. varapuheenjohtajavaaleissa menee vahvasti Turjalle!

 

Antti Maijala

Pääluottamusmies

Ammattiosasto 169 puheenjohtaja

Metallin valtakunnallisen nuorisotoimikunnan varapuheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s