Turja Lehtonen ;  Teollisuusliiton 1 varapuheenjohtajaksi !

Olen saanut kunnian tutustua häneen, toimiessani pääluottamusmiehenä toistakymmentä vuotta, sekä em. aikana vuosien varrella useissa liittokokouksissa edustajana, sekä hallinnossa eri tehtävissä. Turja on mies paikallaan 1. varapuheenjohtajaksi, sillä toimiessaan sopimusasiantuntijana, sekä sen jälkeen Metallityöväenliiton liittosihteerinä, Turja on ollut ajan tasalla ko. aikana koko ajan, mitä tulee Teollisuusliiton valmisteluihin. Turja omaa sellaisen osaamisen, karisman ja ulosannin, jota hyvältä johtajalta vaaditaan. Turjaan on voinut luottaa haastavissa tilanteissa, joissa on tulkinnallista apua tarvittu ja Turja on aktiivisesti käynyt alueilla paikanpäällä työpaikoilla, sekä kouluttajana mm. seuturyhmän järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Tilanne työmarkkinapöydissä on kiristynyt ja työnantajapuolen ideologia on nähtävillä mm. juhlarahoihin painettuina – teloituskuvia Towereista, jotka aikoinaan taistelivat oikeuksia työntekijöille, jopa henkensä menettäen. Tämä kertoo  karua totuutta, mihin suuntaan ollaan menossa. Tähän tilanteeseen tarvitaan jämäkkää johtajuutta.

Minun valintani perustettavan Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtajaksi on Metallin Vaikuttajien pitkäaikainen ryhmän veturi Turja Lehtonen.

Jouni Lämpsä Pääluottamusmies, Liittokokousedustaja/ hallinnon edustaja eri tehtävissä vuosien varrelta, Vaikuttaja Kainuu/ Kajjjaani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s